Maanrakennus ja tienhoito | Kankaanpää

Maa- ja CE-merkittyjen kiviainesten myynti

Myymme CE-merkittyä kalliomursketta sekä maa-ainesta joko kuormattuna tai toimitettuna. Valikoimaamme kuuluvat seuraavat kalliomurskelajikkeet: 0–3, 0–8, 0–11, 0–16, 0–32, 0–64, 0–100, 3–6, 6–11, 8–16, 16–32, 20–70, 70–120 ja 120–400. Kalliomurskeen myyntipaikkamme on Narvissa (noin 3 km Kankaanpään keskustasta).

Seulotun mullan myynti

Seulottu multa on levitysvalmista multaa, jota voidaan käyttää esimerkiksi puutarhoissa, kasvimailla sekä nurmikoilla. Myymme seulottua multaa kuormattuna ja toimitettuna asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttamme saat myös Kekkilän huippulaatuiset kasvualustat pihaan ja puutarhaan.

Traktori- ja kaivinkoneurakointi

Traktori- ja kaivinkoneurakointimme kattaa asiakkaan tarvitsemat kaivuu- ja muut työt Kankaanpään sekä ympäryskuntien alueella. Asiakkaitamme ovat olleet esimerkiksi Destia Oy, Otso, TLT Connection Oy, Empower Oy, Pohjolan Werkonrakennus Oy, Skanska Infra Oy, Tiehallinto sekä yritykset ja yksityisasiakkaat.

Maanrakennustyöt

Maanrakennuspalvelumme kattavat niin erilaiset kaivuutyöt, talon perustukset ja pihanmuokkaukset kuin maansiirrot ja maa-aineskuljetuksetkin. Teemme työt usean vuoden kokemuksella sekä laadukasta kalustoa käyttäen.

Tienhoito

Huolehdimme niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin sekä kuntien ja kaupunkien tienhoidosta monipuolisen kalustomme avulla. Meiltä onnistuvat muun muassa:

2

  • auraus.

  • tienlanaus.

  • polanteen poisto.

  • sorastus.

  • vesakon raivaus.

  • hiekoitus.

Kuljetuspalvelut

Monipuolisella kuljetuskalustollamme hoidamme erilaiset maa-aineskuljetukset yms. Kauttamme saat myös hiekat, salaojasorat ja koristekivet sekä kuorikatteet.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous