Seulotun mullan myynti

Seulottu multa on levitysvalmista multaa, jota voidaan käyttää esimerkiksi puutarhoissa, kasvimailla sekä nurmikoilla.

Traktori- ja kaivinkoneurakointi

Traktori- ja kaivinkoneurakointimme kattaa asiakkaan tarvitsemat kaivuu- ja muut työt Kankaanpään sekä ympäryskuntien alueella.

Maa- ja  -merkkittyjen kiviainesten myynti

Myymme maa-ainesta sekä CE-merkittyä kalliomursketta joko kuormattuna tai toimitettuna.

Mattilan Murske Oy

Kalliomurske, maa-aines, maanrakennus, maatalousurakointi | Kankaanpää

Mattilan Murske Oy on Teemu Mattilan perustama maanrakennuksen ja maatalouden monipuolinen yritys, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita sekä julkista sektoria Kankaanpään ja ympäryskuntien, kuten Jämijärven, Pomarkun, Lavian ja Honkajoen alueilla.

Pääpalvelujamme ovat

  • maa-aineksen, mullan sekä kalliomurskeen ja muun kiviaineksen myynti ja toimitus
  • maanrakennusurakointi
  • maatilaurakointi
  • tienhoito
  • maa-aineskuljetukset


 -merkitty kalliomurske

Kalliomurskeellamme on 1.7.2013 lain edellyttämä   -merkintä, mikä takaa kalliomurskeen korkean laadun. Laadunvalvontaamme kuuluu esimerkiksi murskauspäivänä tapahtuva näytteenotto, jolla varmistamme murskeen oikean rakeisuuden. 

Kalliomurskelajikkeemme ovat 0-3, 0-11, 0-16, 0-32, 0-64, 0-100, kapillaarikatko- ja salaojamurskeet 6-12, 8-16 ja 16-32. Hiekoitussepeli 3-6. Koristekivi 20-70 ja 70-120 ja 120-400. Lue lisää murskeiden käyttötarkoituksista tuotteet välilehdeltä. 

Vastuullisuus, luotettavuus ja täsmällisyys ovat toimintamme kulmakiviä, mistä johtuen pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parasta osaamistamme hyödyntäen. Olemme myös investoineet ympäristöön ja hankkineet kuljetuskalustoomme vähäpäästöisen, Euro 6 -päästönormit täyttävän 5 akselisen Sisu Polar kuorma-auton sekä EU stage 3B -päästönormit täyttävän Case Puma traktorin.

AJANKOHTAISTA: Mattilan Murske toimittaa Kankaanpään kaupungille kalliomurskeet, kivituhkat ja hiekoitussepelit 2018 - 2019.

Teimme sopimuksen tienkunnossapidosta Destian Oy:n kanssa vuosille 2018 ja 2019.

Mattilan Murske vaihtui osakeyhtiöksi 2017. Yhtiö toimii nimellä Mattilan Murske Oy. Yhtiön toimialana on maa- ja kiviainesmyynti/kuljetukset sekä tienkunnossapito ja maanrakennusurakointi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *